fbpx

Ponudba

Pri nas vas bomo gostoljubno sprejeli in kvalitetno postregli! Dobrodošli ste posamezniki,
večje in manjše skupine, k nam se lahko odpravite tudi z avtobusom!

Naša ponudba bo zadovoljila še tako zahtevnega gurmana, saj nudi naša kuhinja posodobljene belokranjske jedi,
ki so skoraj vedno pripravljene iz surovin lokalnih pridelovalcev in izdelkov okoliških kmetij. Naša posebnost so sveži doma pečeni
kruhki in pogače, ponudimo pa vam seveda tudi pestro izbiro mesnih in ribjih jedi, zraven pa ponudimo
bogato izbiro lokalnih vin.

Jedilni list

Naš jedilni list vsebuje tradicionalne belokranjske jedi s pridihom sodobnosti. Trudimo se, da sledimo letnim časom in večkrat v letu pripravimo dodatno, letnim časom primerno ponudbo jedi. Če se le da, izbiramo surovine pri lokalnih dobaviteljih in tako sledimo filozofiji SVEŽE, SEZONSKO, LOKALNO IN TRADICIONALNO. Pri nas vedno diši po mamljivo dobrih kruhkih in pogačah, sami pripravljamo rezance, žlinkrofe, štruklje, njoke, ajdove testenine,…

Vino

Sledimo miselnosti LOKALNO. Naša vinska karta temelji izključno na etiketah lokalnih vinarjev, saj verjamemo v odlično kakovost okoliških vinogradov in pridelovalcev vina.
V ponudbi najdete vina najbolj znanih belokranjskih vinskih kleti:

Ponudba za
večje skupine

»Kjer se odpre svet, je Bela krajina, ki jo objema Kolpa, in so pridni ljudje. Svoja srca nosijo v svojih dlaneh. Živeti tu, je darilo, priti sem veselje in radost, vračanje pa obveza. Tu je vse tako svetlo, belo, sončno…« Tako je nekoč zapisal znameniti Toni Gašperič, zato pridite k nam in se prepričajte o lepotah Bele krajine.

Če pa vas pot zapelje v našo prelepo Belo krajino v družbi večje skupine, ste toplo vabljeni na kosilo, kjer vas bomo sprejeli s hišno pogačo ob zvokih belokranjskih melodij. Ob tej priložnosti imamo za vas pripravljene posebej ugodne menije.

CLUB M

V neposredni bližini se nahaja Club M; prijeten, intimen prostor, kjer lahko proslavite posebne življenjske dogodke, kot so krst, poroka, razne obletnice, rojstni dnevi ali zaključek leta. Tukaj lahko sprejmemo do 90 oseb, njegova prednost pa je veliko plesišče.

Lahko se boste odločili za glasbeno skupino ali pa glasbo po izboru DJ-a. Medtem ko se boste zabavali v družbi sorodnikov, prijateljev ali sodelavcev, vam bomo mi pripravili pogostitev v obliki hladni, topli ali hladno – topli bife.

Catering

Kadar pričakujete goste, na katere želite naredite posebej dober vtis, se seveda sprašujete kako jih boste postregli. Svojim gostom se želite brezskrbno posvetiti, zato ob tem nimate časa pripravljati kosilo ali samo prigrizek. Pogostitev vam pripravimo mi! Naj vas ne skrbijo podrobnosti, ki so potrebne za popolno pogostitev.

Zagotovili bomo, da bo vaš catering potekal brezhibno, pripravili vam bomo odličen izbor različnih menijev, prilagojen vašim željam. Catering pogostitev je primerna za vaše poslovne partnerje, družinske člane, prijatelje in ob vseh priložnostih, ko povabite k sebi goste.

Rezervacija

Rezervirajte si datum v naši restvraciji in okusite
edinstven okus Bele Krajine.

NAREDI REZERVACIJO

Newsletter na krožniku

Če si želite zagotoviti dodatne ponudbe in ugodnosti naše restavracije se naročite na naš newsletter in bodite prvi obveščeni.

Email:

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov za namen e-marketinga Gostilne Müller (obveščanje o promocijah, novostih, dogodkih, ponudbi, splošnih informacijah, nagradnih igrah).