fbpx

Darilni bon

Bi želeli svoje najdražje obdarovati z nečim posebnim, pa ne veste, kako bi to izpeljali?
Pri nas vam nudimo posebno obliko obdarovanja, bone gostilne Müller!

Že od nekdaj so ljudje intuitivno vedeli, da z obdarovanjem lahko osrečijo tistega, ki mu kaj podarijo, pa tudi sebe. Le spomnite se, kako ste se dobro počutili, ko ste opazovali drago osebo v tistem čarobnem trenutku odvijanja in odkrivanja darila, ki je bil prav tisto, kar si je želela ali potrebovala.

Boni gostilne Müller so pripravljeni v lepi estetski obliki, vrednost bona določite sami in ga podarite svojim domačim, prijateljem, sorodnikom ali poslovnim partnerjem.

Bon bodo obdarovanci lahko koristili v naši gostilni kadar bodo želeli, bodisi za praznovanje, svečano večerjo ali pa bodo mogoče pri nas tudi prenočili. Za kar se bodo že odločili, bodite prepričani, da jim bomo pričarali čaroben dogodek, pogostili z dobro hrano, pijačo in predvsem prijaznostjo.

Darilne bone gostilne Müller lahko dobite pri nas ali jih naročite preko spletnega naročila in vam jih pošljemo na dom.

 

Newsletter na krožniku

Če si želite zagotoviti dodatne ponudbe in ugodnosti naše restavracije se naročite na naš newsletter in bodite prvi obveščeni.

Email:

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov za namen e-marketinga Gostilne Müller (obveščanje o promocijah, novostih, dogodkih, ponudbi, splošnih informacijah, nagradnih igrah).