fbpx

O nas

Z VAMI ŽE OD LETA 1965

Pozdravljeni na spletni strani gostilne Müller, ki s svojo kakovostjo in butično domačnostjo
že dolga leta razveseljuje goste od daleč in blizu. Oglejte si našo predstavitev in vljudno
vabljeni v naše prelepe kraje tudi v živo.

Gostilna Müller
nekoč in danes

Našo gostilno gostje poznajo pod starim domačim imenom “Gostilna pri Bariču”. To ime se je gostilne prijelo v davnih časih, ko sta skromno gostilno vodila pradedek Janko in prababica Marija, v njeni bližini pa je bil dobro obiskan semenj koz. Na “Kozjem placu”, kot se je prijelo ime tega predela Črnomlja, se je v času semnja vedno zbralo veliko ljudi, ki pa so po opravljenih kupčijah seveda vedno radi zavili v gostilno, kjer sta jim, Janko in Marija postregla s pijačo in preprostimi jedmi, njuna specialiteta pa so bile pražena jetrca.

Leta 1965 pa sta dedek Janko in babica Stanislava odprla gostilno Müller, ki že vse od takrat neprekinjeno deluje. V osemdesetih letih je prišla k hiši mama Irena in z očetom Jožetom sta družinsko tradicijo uspešno peljala naprej in gostinsko ponudbo tudi razširila.

V letu 2014 je vodenje gostilne Müller prevzela hči Tina Müller Starešinič, ki z veliko ljubeznijo in odgovornostjo nadaljuje družinsko tradicijo, še vedno pa sta ji v veliko pomoč oče Jože in mama Irena ter seveda predan in zvest kolektiv.

kolektiv

Gostilna Müller
vam nudi več

Naša ponudba bo zadovoljila še tako zahtevnega gurmana, saj nudi naša kuhinja domače belokranjske jedi, ki so skoraj vedno pripravljene iz izdelkov lokalnih pridelovalcev. Naša posebnost so sveži doma pečeni kruhki in pogače, ponudimo pa vam seveda tudi pestro izbiro mesnih, brezmesnih in ribjih jedi, zraven pa ponudimo bogato izbiro lokalnih vin.

Na jedilniku boste gotovo našli hrano, ki bo razveselila vaše brbončice, naše osebje pa vas bo postreglo z izjemno gostoljubnostjo in strokovnostjo.

Naše goste lahko v delu gostilne sprejmemo v treh ločenih notranjih prostorih, razpolagamo s 140 sedeži, zato so k nam tudi toplo vabljene večje skupine in zaključene družbe. V lepem vremenu pa lahko posedite na zunanji terasi nad reko Lahinjo, stran od vrveža v prelepi naravi.

V neposredni bližini gostilne razpolagamo s prostorom z 90 sedežmi in  plesiščem za zaključene družbe. Po predhodni rezervaciji vam uredimo praznovanje ob rojstnem dnevu, poroki, krstu, birmi, ob Novem letu in ob vseh vam pomembnih praznovanjih.

Naj vas še enkrat povabimo v našo gostilno Müller, kjer bomo za vas lepo poskrbeli, da se boste vedno radi vračali v naš Belokranjski raj!

Ekipa gostilne Müller

Video predstavitev

Newsletter na krožniku

Če si želite zagotoviti dodatne ponudbe in ugodnosti naše restavracije se naročite na naš newsletter in bodite prvi obveščeni.

Email:

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov za namen e-marketinga Gostilne Müller (obveščanje o promocijah, novostih, dogodkih, ponudbi, splošnih informacijah, nagradnih igrah).