Club M

mclub2017
muller jedilnik 2017

CLUB M

Posebej toplo vas vabimo v naš Club M, ki se nahaja v neposredni bližini naše gostilne. V Clubu M lahko proslavite posebne življenjske dogodke, kot so krst, poroka, razne obletnice, rojstni dnevi ali zaključek novega leta. Club M je prostor z ločenim plesiščem, kjer lahko sprejmemo do 90 oseb,

Za vsak dogodek posebej vam bomo pripravili primerno glasbo. Lahko se boste odločili za glasbeno skupino ali pa glasbo po izboru DJ-a. Medtem ko se boste zabavali v družbi sorodnikov, prijateljev ali sodelavcev, vam bomo mi pripravili pogostitev v obliki hladni, topli ali hladno – topli bife.

 

Prednovoletne zabave

 

Dragi gostje!

Prihaja prednovoletni čas in kmalu se bomo poslovili od starega leta. V našem Clubu M se nam lahko pridružite na novoletnih zabavah, lahko s sodelavci, poslovnimi partnerji ali s skupino prijateljev.

Vi prinesite s seboj dobro voljo in prešernost, mi pa bomo poskrbeli da pri nas ne boste lačni in žejni, pripravili vam bomo glasbo po izboru DJ -ja, za popestritev pa vas čakajo glasbeno plesna presenečenja in animacije.

Pravljičen december in veliko uspehov v prihajajočem letu vam želi
kolektiv Gostilne Müller!

 

Poročna slavja v gostilni Muller

 

Ko dahnete najlepši “da” v svojem življenju ste že prav gotovo prepričani s kom bi radi preživeli svoje življenje. Kot vam ni vseeno komu boste posvetili svoje nadaljnje življenje, vam tudi ne sme biti vseeno, kje boste imeli svoje poročno slavje.

Gostilna Muller lahko pogosti tudi večje število gostov, nevesti, ženinu in vsem povabljenim gostom se bomo posvetili z vso skrbjo in pripravili nepozaben dogodek. Mladoporočenca lahko pri nas preživita poročno noč, na voljo pa imamo tudi nekaj ležišč za utrujene svate.

Bodoči ženin in nevesta! Vabljeni, da najlepši dan v svojem življenju  s svojimi gosti preživita pri nas, v gostilni Muller! Pokličite nas in skupaj bomo pripravili najlepše poročno slavje!

 

[wds id=”4″]