Ponudba

Dobrodošli na spletni strani gostilne Müller, vabimo vas da si ogledate, kaj smo pripravili za vas!

Pri nas vas bomo gostoljubno sprejeli in kvalitetno postregli! Dobrodošli ste posamezniki, večje in manjše skupine, k nam se lahko odpravite tudi z avtobusom!

Naša ponudba bo zadovoljila še tako zahtevnega gurmana, saj nudi naša kuhinja domače belokranjske jedi, ki so skoraj vedno pripravljene iz izdelkov lokalnih pridelovalcev. Naša posebnost so sveži doma pečeni kruhki in pogače, ponudimo pa vam seveda tudi pestro izbiro mesnih in ribjih jedi, zraven pa ponudimo bogato izbiro lokalnih vin.

 

Ponudba za večje skupine (avtobuse)

Kjer se odpre svet, je Bela krajina, ki jo objema Kolpa, in so pridni ljudje. Svoja srca nosijo v svojih dlaneh. Živeti tu, je darilo, priti sem veselje in radost, vračanje pa obveza. Tu je vse tako svetlo, belo, sončno… Tako je nekoč zapisal znameniti Toni Gašperič, zato pridite k nam  in se prepričajte o lepotah Bele krajine.

Če pa vas pot zapelje v našo prelepo Belo krajino v družbi večje skupine, ste toplo vabljeni na kosilo, kjer vas bomo sprejeli s hišno pogačo ob zvokih belokranjskih melodij. Ob tej priložnosti imamo za vas pripravljene posebej ugodne menije.

 

Avtobusni turizem

Če boste prišli k nam z avtobusom, vam po ugodni ceni nudimo pripravo kosila ali večerje. Posebej prilagodimo hrano tudi za alergike, po želji pa vam organiziramo dogodek ob Martinovanju, kar lahko vključuje krst vina, živo glasbo in degustacijo vina.

 

Martinovanje

Martinovo ali god svetega Martina iz Toursa je dan, na katerega se evropske države na različen način spominjajo svetnika, ki je dal svoj plašč beraču, da je lahko skril svojo revščino.

V naših vinorodnih krajih pa se dan svetega Martina praznuje predvsem kot praznik vina. Do tega dne se mošt obravnava kot grešno vino, ki se ob blagoslovu spremeni v pravo vino.

V skladu s šegami in navadami šaljivi blagoslov opravi moški, preoblečen v škofa, ob krstu vina pa potekajo praznovanja in pojedine, kjer je na jedilniku znamenita Martinova gos.

Seveda tudi pri nas tradicionalno prirejamo tudi martinovanje, vabljene tudi večje skupine. Pokličite nas in skupaj bomo našli kar bo najboljše za vas!

 

Kongresni turizem

Za podjetnike, ki želijo organizirati manjšo kongresno predstavitev ali sestanek imamo na voljo opremljen prostor s projektorjem, ki sprejme do 35 ljudi.

 

Catering

Kadar pričakujete goste, na katere želite naredite posebej dober vtis, se seveda sprašujete kako jih boste postregli. Svojim gostom se želite brezskrbno posvetiti, zato ob tem nimate časa pripravljati kosilo ali samo prigrizek.

Pogostitev vam pripravimo mi!

Naj vas ne skrbijo podrobnosti, ki so potrebne za popolno pogostitev. Prepustite se svojim gostom, družite se z njimi in uživajte v skrbno izbrani hrani in pijači, ki vam jo bomo pripravili.

Zagotovili bomo, da bo vaš catering potekal brezhibno, pripravili vam bomo odličen izbor različnih menijev, profesionalno osebje pa bo poskrbelo, da bo ves dogodek potekal nemoteno.

Catering pogostitev je primerna za vaše poslovne partnerje, družinske člane, prijatelje in ob vseh priložnostih, ko povabite k sebi goste.

Pokličite nas in predstavili vam bomo našo catering ponudbo!