Gostilna Müller

GOSTILNA MÜLLER

Pozdravljeni na spletni strani gostilne Müller, ki s svojo kakovostjo in butično domačnostjo že dolga leta razveseljuje goste od daleč in blizu. Oglejte si našo predstavitev in vljudno vabljeni v naše prelepe kraje tudi v živo.

Gostilna Müller nekoč in danes

Našo gostilno gostje poznajo pod starim domačim imenom “Gostilna pri Bariču”. To ime se je gostilne prijelo v davnih časih, ko sta skromno gostilno vodila pradedek Janko  in prababica Marija, v njeni bližini pa je bil dobro obiskan semenj koz. Na “Kozjem placu”, kot se je prijelo ime tega predela Črnomlja, se je v času semnja vedno  zbralo veliko ljudi, ki pa so po opravljenih kupčijah seveda vedno radi zavili v gostilno. Janko in Marija sta goste postregla s pijačo in preprostimi jedmi, njuna specialiteta pa so bile pražena jetrca.

Leta 1965 pa sta dedek Janko in babica Stanislava odprla gostilno Müller, ki že vse od takrat neprekinjeno deluje. V osemdesetih letih je prišla  k hiši mama Irena in z očetom Jožetom sta družinsko tradicijo uspešno peljala naprej in gostinsko ponudbo tudi razširila.

V letu 2014 je vodenje gostilne Müller prevzela hči Tina Müller Starešinič, ki z veliko ljubeznijo in odgovornostjo nadaljuje družinsko tradicijo, še vedno pa sta ji v veliko pomoč oče Jože in mama Irena in seveda predan in zvest kolektiv.

Gostilna Müller vam nudi več

Naša ponudba bo zadovoljila še tako zahtevnega gurmana, saj nudi naša kuhinja domače belokranjske jedi, ki so skoraj vedno pripravljene iz izdelkov lokalnih pridelovalcev. Naša posebnost so sveži doma pečeni kruhki in pogače, ponudimo pa vam seveda tudi pestro izbiro mesnih, brezmesnih in ribjih jedi, zraven pa ponudimo bogato izbiro lokalnih vin.

Na jedilniku boste gotovo našli hrano, ki bo razveselila vaše brbončice, naše osebje pa vas bo postreglo z izjemno gostoljubnostjo in strokovnostjo.

Naše goste lahko v delu gostilne sprejmemo v treh ločenih notranjih prostorih, razpolagamo s 140 sedeži, zato so k nam tudi toplo vabljene večje skupine in zaključene družbe. V lepem vremenu pa lahko posedite na zunanji terasi nad reko Lahinjo, stran od vrveža in v prelepi naravi.

V neposredni bližini gostilne razpolagamo s prostorom z 90 sedežmi in ločenim plesiščem za zaključene družbe. Po predhodni rezervaciji vam uredimo praznovanje ob rojstnem dnevu, poroki, krstu, birmi, ob Novem letu in ob vseh vam pomembnih praznovanjih. Vabimo vas, da si našo ponudbo podrobneje ogledate na tej povezavi.

Naj vas še enkrat povabim v našo gostilno Müller, kjer bomo za vas lepo poskrbeli in se boste vedno radi vračali v naš Belokranjski raj!

Ekipa gostilne Müller